Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Red

Beställ nu!

kr42.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Red är en röd pärlglansfärg med en applikator för att skapa effektfulla linjer och detaljer i konstverk. Produkten är lämplig för att ge en dekorativ touch till olika kreativa projekt.

Artikelnr: 10623500293758047 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Red är en högkvalitativ, pärlemoröd linerfärg som används för att skapa tredimensionella effekter och linjer på olika konstverk. Den har en tjock, geléliknande konsistens som gör det möjligt att applicera den med precision och skapa upphöjda konturer, vilket ger en distinkt och dekorativ finish.

Produkten kommer i en praktisk 28 ml tub med en fin spets som underlättar noggrann och detaljerad applicering. Färgen är rik och intensiv, med en skimrande pärlemoreffekt som reflekterar ljuset och ger en livfull glans. Den är vattenbaserad, vilket gör den enkel att använda och rengöra, samtidigt som den är säker för miljön.

Effect Liner Pearl Red är mångsidig och kan användas på en mängd olika underlag, inklusive papper, kartong, trä, lera och canvas. Den är idealisk för konstnärer, hantverkare och DIY-entusiaster som vill lägga till en personlig touch till sina projekt. När färgen har torkat blir den vattenfast, vilket säkerställer att konstverket håller sig vackert över tid.

Denna produkt är en del av Art Creation-serien, som är känd för att erbjuda prisvärda och kvalitativa konstmaterial för både nybörjare och erfarna konstnärer. Med Art Creation Effect Liner Pearl Red kan användaren experimentera med olika tekniker och skapa unika effekter som gör varje konstverk speciellt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *