Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Purple

Beställ nu!

kr42.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Purple är en pärlemorlila effektliner för konstnärliga detaljer och dekorationer. Den har en volym på 28 ml och är avsedd för att skapa skimrande linjer och accenter.

Artikelnr: 10623500163548591 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Purple är en högkvalitativ, vattenbaserad liner med en skimrande pärl-lila färg som är perfekt för att skapa olika effekter och detaljer i dina konstverk. Den har en praktisk applikatorflaska med en fin spets som gör det enkelt att applicera linern med precision. Linern är tjock och pigmenterad, vilket gör att den täcker väl och ger en levande, metallisk lyster till dina projekt.

Produkten är mångsidig och kan användas på en mängd olika ytor, inklusive papper, kartong, trä, lera och canvas. Den är snabbtorkande och efter torkning blir ytan vattenfast, vilket gör att ditt konstverk håller sig vackert över tid. Med sin 28 ml storlek ger den dig tillräckligt med material för flera projekt.

Art Creation Effect Liner är en del av en serie dekorativa liners från Art Creation, som är kända för sin höga kvalitet och användarvänlighet. Denna produkt är idealisk för konstnärer, hantverkare och DIY-entusiaster som vill lägga till en unik touch till sina verk med en effektfull och glänsande finish.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Purple”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *