Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Olive

Beställ nu!

kr42.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Olive är en dekorationsfärg med pärleffekt för att skapa linjer och konturer. Den har en olivgrön nyans och är avsedd för konstnärliga projekt och hantverk.

Artikelnr: 10623501802485854 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Olive är en specialfärg med en pärlemorseffekt som är avsedd för att skapa tredimensionella linjer och punkter på olika ytor. Den har en olivgrön nyans med en skimrande pärlemoreffekt som ger ett elegant och lyxigt intryck. Färgen kommer i en praktisk 28 ml flaska med en fin spets som gör det enkelt att applicera exakta linjer och detaljer.

Produkten är vattenbaserad och har en god täckförmåga, vilket gör den idealisk för konstnärer, hobbyister och hantverkare som vill lägga till dekorativa accenter på sina verk. Den kan användas på en mängd olika underlag såsom papper, kartong, trä, metall, plast och glas.

Färgen är snabbtorkande och efter torkning är den vattenfast, vilket gör den hållbar och motståndskraftig mot blekning. Den är också flexibel, vilket innebär att den inte spricker eller flagnar när den appliceras på böjliga ytor.

Art Creation Effect Liner är en del av en serie dekorativa färger och medel som kan kombineras för att skapa unika effekter och finishar på konstverk och hantverksprojekt. Pearl Olive-nyansen är särskilt lämplig för projekt som kräver en subtil, men ändå iögonfallande, metallisk glans.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Olive”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *