Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Green

Beställ nu!

kr42.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Green är en pärlemorfärgad konturliner för konstnärliga effekter och dekorationer. Den har en volym på 28 ml och kommer i nyansen Pearl Green.

Artikelnr: 10623501433865547 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Green är en högkvalitativ, pärlemorfärgad liner som används för att skapa tredimensionella effekter och linjer med en skimrande finish. Den har en intensiv grön nyans som ger ett lyxigt och dekorativt intryck. Linern kommer i en praktisk flaska med 28 ml innehåll och är utrustad med en fin spets som gör det enkelt att applicera produkten med precision.

Formulan är vattenbaserad och har en krämig konsistens som gör den lätt att arbeta med. Den torkar till en hållbar yta som inte spricker eller flagnar, vilket gör den idealisk för användning på olika underlag såsom papper, kartong, trä, terrakotta och även textilier efter fixering.

Effect Liner är perfekt för konstnärer, hantverkare och DIY-entusiaster som vill lägga till en personlig touch till sina projekt. Den kan användas för att skapa konturer, accentuera detaljer eller fylla i större områden med dess skimrande effekt. Den är också lämplig för scrapbooking, korttillverkning och andra pappershantverk där en extra dimension av glans och färg kan förhöja det slutliga resultatet.

Produkten är enkel att rengöra från penslar och verktyg med vatten medan den fortfarande är våt, vilket underlättar användningen och underhållet. Art Creation Effect Liner Pearl Green är en mångsidig produkt som erbjuder kreativa möjligheter för alla som vill experimentera med glänsande effekter i sina konstverk och hantverksprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *