Rea!

Art Creation Effect Liner 28 ml Glitter Pink

Beställ nu!

kr34.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Glitter Pink är en rosa glitterfärgad liner för konstnärliga effekter och dekorationer. Den har en volym på 28 milliliter och är avsedd för att skapa glittrande linjer och detaljer.

Artikelnr: 10623501787508513 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Glitter Pink är en högkvalitativ, glittrande rosa färg som är speciellt framtagen för att skapa effektfulla detaljer och linjer i dina konstverk. Den är en del av Art Creation-serien, som är känd för sina pålitliga och användarvänliga produkter för konstnärer på alla nivåer.

Produkten kommer i en praktisk 28 ml tub med en fin spets som gör det enkelt att applicera färgen med precision. Den är idealisk för att lägga till glittrande accenter på olika ytor som duk, papper, trä, och även på vissa tyger. Färgen är vattenbaserad, vilket gör den lätt att använda och rengöra, samtidigt som den är säker och mindre skadlig för miljön.

Glitter Pink Effect Liner är mycket pigmenterad och ger en intensiv och skimrande rosa färg som håller länge. Den torkar till en glänsande finish som reflekterar ljus, vilket ger en vacker och iögonfallande effekt. Denna produkt är perfekt för konstnärer som vill lägga till en touch av glamour och glans i sina konstprojekt, oavsett om det är i form av höjdpunkter, konturer eller fullständiga illustrationer.

Användningen är enkel: Skaka tuben väl före användning, skruva av korken, pressa lätt på tuben för att få ut önskad mängd färg och applicera direkt på önskat underlag. För bästa resultat rekommenderas det att låta färgen torka helt, vilket kan variera beroende på tjockleken på appliceringen och underlaget.

Art Creation Effect Liner 28 ml Glitter Pink är en mångsidig produkt som passar utmärkt för både hobbykonstnärer och professionella, och den kan användas för att skapa unika och personliga konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Glitter Pink”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *