Art Creation Effect Liner 28 ml Glitter Gold

Beställ nu!

kr42.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Glitter Gold är en dekorationsfärg med glittereffekt för att skapa glittrande linjer och detaljer i konstverk. Produkten kommer i en 28 ml behållare och har en guldglitterfärg.

Artikelnr: 10623500361331615 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Glitter Gold är en högkvalitativ, glittrande guldlinjeringsfärg som är perfekt för att lägga till skimrande detaljer och effekter på olika konstverk. Denna liner är utformad för att ge en tredimensionell effekt och är idealisk för att skapa fina linjer, punkter och andra dekorativa element.

Produkten kommer i en praktisk 28 ml tub med en fin spets som gör det enkelt att applicera färgen med precision. Den är vattenbaserad, vilket innebär att den är lätt att rengöra med vatten medan den fortfarande är våt, men när den torkar blir den vattenfast och mycket hållbar.

Effect Liner Glitter Gold har en rik och lysande guldnyans som är fylld med glittrande partiklar, vilket ger en lyxig och glänsande finish. Färgen är snabbtorkande och har en utmärkt täckförmåga, vilket gör att den kan användas på en mängd olika ytor inklusive papper, kartong, trä, keramik och till och med textilier.

Denna produkt är särskilt populär bland konstnärer, hantverkare och DIY-entusiaster som vill lägga till en personlig touch till sina projekt. Den är också användbar för scrapbooking, korttillverkning och andra pappershantverk där en glittrande accent kan förhöja det visuella intrycket.

Art Creation Effect Liner är en del av en serie dekorativa linjeringsfärger, vilket innebär att den kan kombineras med andra färger för att skapa unika och kreativa mönster. Produkten är enkel att använda för både nybörjare och erfarna konstnärer, och dess höga kvalitet säkerställer professionella resultat varje gång.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Glitter Gold”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *