Art Creation Decoupagelim Matt 50 ml

Beställ nu!

kr49.00

Art Creation Decoupagelim Matt är ett lim med en matt finish som används för decoupage-tekniker. Produkten kommer i en 50 ml behållare.

Artikelnr: 10623501757224824 Kategori:

Art Creation Decoupagelim Matt är ett mångsidigt, vattenbaserat lim som är speciellt framtaget för decoupage-tekniker. Detta lim har en matt finish som gör det idealiskt för projekt där man önskar en icke-blänkande yta. Produkten kommer i en 50 ml flaska som är lätt att hantera och dosera.

Decoupagelimmet kan användas på en mängd olika ytor såsom papper, kartong, trä, glas och keramik. Det är utmärkt för att fästa pappersbilder eller tyg på olika objekt och skapa ett skyddande lager. När limmet torkar blir det transparent och lämnar en matt yta som inte gulnar över tid.

Användningen är enkel: applicera ett tunt lager av limmet på ytan där decoupage-materialet ska fästas. Placera sedan materialet på limmet och stryk ut det försiktigt för att undvika bubblor och veck. När det första lagret har torkat kan ytterligare lager av limmet appliceras ovanpå för att försegla och skydda arbetet.

Art Creation Decoupagelim Matt är också lämpligt för att skapa textur och lager på lager-effekter i blandade mediatekniker. Det är icke-toxiskt och säkert att använda för olika kreativa projekt, både för vuxna och barn. Limmet är lätt att rengöra med vatten medan det fortfarande är vått, vilket gör städningen efter ett projekt enkelt och bekymmersfritt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Decoupagelim Matt 50 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *