Art Creation Decoupagelim Matt 250 ml

Beställ nu!

kr119.00

Art Creation Decoupagelim Matt är ett lim med en matt finish som används för decoupage-tekniker. Det är vattenbaserat och kommer i en 250 ml flaska.

Artikelnr: 10623501521857652 Kategori:

Art Creation Decoupagelim Matt är ett mångsidigt, vattenbaserat lim och lack som är speciellt framtaget för decoupage-tekniker. Detta lim har en matt finish som gör det möjligt att skapa vackra och diskreta effekter på dina hantverksprojekt. Produkten kommer i en 250 ml behållare, vilket ger dig tillräckligt med material för flera projekt.

Decoupagelimmet är lämpligt för användning på olika ytor såsom trä, papper, kartong och lera. Det kan även användas på tyngre material som canvas och tyg, vilket gör det till ett flexibelt val för olika typer av konst- och hantverksprojekt. Limmet är lätt att applicera med pensel och torkar genomskinligt, vilket gör att dina bilder och mönster framträder utan störning från limmet.

När Art Creation Decoupagelim Matt har torkat blir ytan vattentålig, vilket gör det möjligt att använda de dekorerade föremålen i vardagen utan att oroa sig för att de ska skadas av fukt. Det är också möjligt att slipa ytan försiktigt efter torkning om man önskar en ännu jämnare och finare finish.

Produkten är användarvänlig och passar både för nybörjare och erfarna hantverkare. Den är också icke-toxisk, vilket gör den säker att använda även för barn under vuxen övervakning. Art Creation Decoupagelim Matt är en utmärkt produkt för alla som vill utforska decoupage eller behöver ett pålitligt lim för sina kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Decoupagelim Matt 250 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *