Art Creation Decoupagelim Gloss 250 ml

Beställ nu!

kr119.00

Art Creation Decoupagelim Gloss är ett lim med glansig finish som används för decoupage-tekniker. Produkten kommer i en 250 ml flaska och är lämplig för att klistra papper på olika ytor.

Artikelnr: 10623502130316704 Kategori:

Art Creation Decoupagelim Gloss är ett vattenbaserat lim och lack i ett, speciellt framtaget för decoupage-tekniken. Detta produkt är tillverkat för att fästa papper, tyg och andra lättare material på olika ytor som trä, MDF, lera, metall, glas och plast. Med en volym på 250 ml erbjuder förpackningen en generös mängd produkt för flera projekt.

Decoupagelimen har en glansig finish som inte bara limmar utan också förseglar och skyddar det applicerade materialet. När det torkar blir det transparent och ger en glänsande yta som förhöjer färgerna och mönstren på det applicerade materialet. Det är lämpligt för både inomhus- och utomhusbruk, men för bästa hållbarhet utomhus bör det täckas med en ytterligare väderbeständig lack.

Användningen är enkel: Applicera ett tunt lager av limmet på ytan, placera materialet ovanpå och stryk ut det för att undvika bubblor och veck. Låt det torka en stund innan du applicerar ett eller flera lager ovanpå materialet för att försegla det. Varje lager bör torka helt innan nästa appliceras.

Produkten är vattenbaserad vilket gör den miljövänlig och lätt att rengöra från penslar och verktyg med vatten och tvål. Art Creation Decoupagelim Gloss är en del av Royal Talens Art Creation-serien, som är känd för att erbjuda prisvärda och kvalitativa konstnärsmaterial för både nybörjare och erfarna kreatörer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Decoupagelim Gloss 250 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *