Rea!

Arches Akvarellblock Rough 300gx36 cm 12 ark

Beställ nu!

kr380.00

Arches Akvarellblock Rough är ett högkvalitativt akvarellpapper med grov textur, som väger 300 gram och mäter 36 cm i storlek. Blocket innehåller 12 ark av 100% bomullspapper som är syrafritt och långvarigt.

Artikelnr: 10623500618017362 Kategori:

Arches Akvarellblock Rough 300g 36 cm 12 ark är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock innehåller 12 ark av grovt, pressat papper som väger 300 gram per kvadratmeter, vilket ger en tjock och robust yta för akvarellmålning.

Pappret är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en stark och absorberande grund som kan hantera tunga tvättar utan att bukta eller förvrida. Bomullsfibern ger också pappret en naturlig textur som är idealisk för att skapa intressanta effekter och detaljer i akvarellmålningar.

Arches akvarellpapper är känt för sin exceptionella kvalitet och har en naturlig vit färg som inte gulnar över tid. Detta säkerställer att konstverken behåller sin ljusstyrka och färgäkthet. Pappret är också syrafritt, vilket bidrar till dess långvariga hållbarhet och motståndskraft mot nedbrytning.

Den grova texturerade ytan på Arches Rough akvarellpapper är idealisk för konstnärer som föredrar en mer uttalad kornighet och textur i sina verk. Denna textur är särskilt lämplig för att fånga livliga penseldrag och skapa en känsla av djup och rörelse i målningen.

Blocket är limmat på alla fyra sidor, vilket hjälper till att hålla pappret spänt och förhindrar att det vågor sig när det blir vått. Detta gör det möjligt för konstnären att måla över hela ytan utan att behöva oroa sig för att pappret ska förändras under målningsprocessen.

Med en storlek på 36 cm i bredd erbjuder Arches Akvarellblock Rough en generös arbetsyta som är lämplig för både stora och små projekt. Det är ett utmärkt val för professionella konstnärer, studenter och alla som uppskattar högkvalitativa akvarellmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock Rough 300gx36 cm 12 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *