Rea!

Arches Akvarellblock Rough 300g A3 12 ark

Beställ nu!

kr460.00

Arches Akvarellblock Rough 300g A3 12 ark är ett högkvalitativt akvarellpapper med grov textur. Blocket innehåller 12 ark av 300 grams papper i A3-storlek.

Artikelnr: 10623500212837201 Kategori:

Arches Akvarellblock Rough 300g A3 12 ark är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger pappret en naturlig styrka och förmåga att motstå upprepade tvättar och skrapningar utan att nöta eller pillas upp. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för professionella konstnärer och seriösa hobbyanvändare.

Papprets yta är av typen ”Rough”, vilket innebär att det har en mycket texturerad yta som är perfekt för att skapa intressanta akvarelltexturer och effekter. Denna grova yta är särskilt lämplig för tekniker som torrpensling och för att ge liv och dimension till akvarellmålningar.

Arches Akvarellblock kommer i A3-storlek (297 x 420 mm) och innehåller 12 ark, vilket ger konstnärer gott om material för att utforska olika motiv och tekniker. Pappret är syrafritt, vilket innebär att det inte gulner över tid och bevarar konstverkens färger och kvalitet på lång sikt.

Blocket är limmat på alla fyra sidor, vilket hjälper till att hålla pappret spänt och förhindrar att det bucklar sig när det blir vått. Detta är en viktig egenskap för akvarellpapper eftersom det säkerställer att pappret förblir slätt under målningsprocessen och torkar jämnt.

Arches är ett välrenommerat varumärke inom konstnärsmaterial, och deras akvarellpapper tillverkas i Frankrike med traditionella metoder som har använts sedan 1492. Detta garanterar en konsekvent och pålitlig kvalitet som uppskattas av konstnärer världen över.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock Rough 300g A3 12 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *