Arches Akvarellblock Rough 300g 31x41cm

Beställ nu!

kr1,195.00

Arches Akvarellblock Rough är ett högkvalitativt, grovt texturerat papper avsedd för akvarellmålning. Blocket väger 300 gram per kvadratmeter och har måtten 31×41 centimeter.

Artikelnr: 10623500505538867 Kategori:

Arches Akvarellblock Rough 300g 31x41cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger papperet en naturlig styrka och förmåga att motstå upprepade tvättar och skrapningar utan att nöta eller pillas upp. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är papperet tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för akvarellmålare som föredrar en tung bas för sina konstverk.

Papperets yta är av typen ”Rough”, vilket innebär att det har en mycket texturerad yta. Denna grova textur är särskilt uppskattad av konstnärer som vill uppnå en mängd olika effekter och djup i sina målningar. Den oregelbundna ytan är utmärkt för att fånga ljus och skugga, vilket ger en extra dimension till akvarellmålningar.

Arches Akvarellblock är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att papperet håller sig platt när det blir vått och minskar risken för att papperet vågor eller böjer sig. Detta är en viktig egenskap för akvarellkonstnärer som vill undvika att deras arbete förstörs av papper som deformeras under målningsprocessen.

Blocket innehåller 20 ark och mäter 31×41 cm, vilket ger en generös arbetsyta för konstnärer att arbeta på. Detta format är lämpligt för både större kompositioner och detaljerade studier. Arches Akvarellblock är syrafritt, vilket innebär att det inte gulner över tid och bibehåller färgernas renhet och ljusstyrka.

Arches är ett välrenommerat märke inom konstnärskretsar, och deras akvarellpapper är känt för att vara av högsta kvalitet. Detta akvarellblock är inget undantag och är ett utmärkt val för professionella konstnärer såväl som seriösa hobbykonstnärer som söker ett pålitligt och hållbart papper för sina akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock Rough 300g 31x41cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *