Arches Akvarellblock Rough 300g 23x31cm

Beställ nu!

kr795.00

Arches Akvarellblock Rough 300g 23x31cm är ett högkvalitativt akvarellpapper med grov textur. Pappret väger 300 gram per kvadratmeter och har måtten 23×31 centimeter.

Artikelnr: 10623501325775216 Kategori:

Arches Akvarellblock Rough 300g 23x31cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock innehåller papper som väger 300 gram per kvadratmeter, vilket ger en tjock och robust yta som kan hantera tunga tvättar och olika akvarelltekniker utan att bukta eller förvrida.

Pappret har en grov textur, känd som ”Rough”, vilket ger en distinkt kornighet som är idealisk för att skapa intressanta texturer och djup i akvarellmålningar. Denna textur är särskilt uppskattad av konstnärer som föredrar en mer organisk och naturlig känsla i sina verk.

Arches akvarellpapper är tillverkat av 100% bomull, vilket bidrar till dess exceptionella kvalitet och hållbarhet. Bomullsfibrerna ger pappret en naturlig styrka och förmågan att absorbera vatten jämnt, vilket resulterar i lysande färger och fina nyanser när akvarellfärgerna torkar.

Blocket innehåller 20 ark som mäter 23×31 cm, vilket är en praktisk storlek för både studioarbete och fältmålning. Arkens kanter är limmade på alla fyra sidor för att säkerställa att pappret ligger platt när det är vått, vilket minskar risken för vågformation och gör det enklare att arbeta med.

Arches Akvarellblock är syrafritt, vilket innebär att det inte gulner över tid och bibehåller färgernas renhet och ljusstyrka. Detta gör det till ett utmärkt val för konstnärer som vill att deras verk ska hålla sig vackra och beständiga genom åren.

Sammanfattningsvis är Arches Akvarellblock Rough 300g 23x31cm ett premiumval för professionella konstnärer och seriösa hobbyister som söker ett pålitligt och högpresterande akvarellpapper som kan lyfta deras konstnärliga uttryck till nästa nivå.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock Rough 300g 23x31cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *