Arches Akvarellblock Rough 300g 23×31 cm 12 ark

Beställ nu!

kr315.00

Arches Akvarellblock Rough är ett högkvalitativt papper för akvarellmålning som väger 300 gram per kvadratmeter och har en grov yta. Blocket innehåller 12 ark och har måtten 23×31 cm.

Artikelnr: 10623500648291064 Kategori:

Arches Akvarellblock Rough 300g 23×31 cm 12 ark är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock innehåller 12 ark av grovt, 100% bomullspapper som väger 300 gram per kvadratmeter. Papprets dimensioner är 23 x 31 centimeter, vilket ger en generös arbetsyta för målare på alla nivåer.

Pappret är tillverkat med en traditionell cylinderformad metod som ger en unik struktur och känsla. Den grova ytan är idealisk för akvarelltekniker och tillåter pigmenten att sjunka in och sätta sig på ett sätt som ger liv och textur till konstverket. Den naturliga vitfärgen på pappret bidrar till att färgerna framstår som klara och rena.

Arches Akvarellblock är syrafritt, vilket innebär att det inte gulner över tid och bibehåller konstverkets originalfärger. Det är också buffrat för att motstå mögel, vilket gör det till ett hållbart val för långvarig förvaring av konstverk.

Blocket är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att pappret håller sig platt när det blir vått och minskar risken för vågning eller buckling. Detta är särskilt viktigt för akvarellmålare som arbetar med våta tekniker. När målningen är torr kan arket enkelt avlägsnas från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

Arches Akvarellblock Rough är välrenommerat bland professionella konstnärer och är lämpligt för en mängd olika akvarelltekniker, inklusive lager på lager, tvättningar och detaljarbete. Dess robusta kvalitet och förmåga att hantera stora mängder vatten utan att förlora form gör det till ett utmärkt val för seriösa akvarellkonstnärer som kräver det bästa från sitt papper.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock Rough 300g 23×31 cm 12 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *