Rea!

Arches Akvarellblock Rough 300g 20x20cm

Beställ nu!

kr420.00

Arches Akvarellblock Rough är ett högkvalitativt akvarellpapper med grov textur, som väger 300 gram och har måtten 20×20 cm. Papperet är syrafritt och hållbart, lämpligt för akvarellmålning.

Artikelnr: 10623501312799211 Kategori:

Arches Akvarellblock Rough 300g 20x20cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och förmåga att upprätthålla papperets struktur även när det utsätts för stora mängder vatten. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en stark och absorberande grund som är idealisk för akvarellmålning.

Papperet har en grov yta, vilket är populärt bland konstnärer som föredrar en mer texturerad effekt i sina verk. Den grova texturen tillåter pigmenten att samlas i papperets fördjupningar, vilket ger en intensiv och livfull färgåtergivning samt möjlighet till intressanta texturer och detaljer i målningen.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är detta akvarellpapper tjockt och robust, vilket gör att det kan motstå upprepade penseldrag och tvättar utan att nöta eller bågna. Detta är särskilt viktigt för konstnärer som arbetar med våta tekniker och behöver ett papper som kan hantera mycket vatten utan att förlora sin form.

Arches Akvarellblock Rough 300g 20x20cm kommer i en praktisk blockform där papperen är limmade på alla fyra sidor. Detta håller papperet spänt och platt medan du arbetar och gör det enkelt att ta bort det färdiga konstverket utan att skada papperet. Blockets storlek på 20×20 cm är perfekt för mindre projekt eller för konstnärer som föredrar att arbeta i ett kvadratiskt format.

Tillverkningsprocessen för Arches akvarellpapper använder en traditionell cylinderformsmaskin, vilket ger papperet dess unika kvaliteter och säkerställer att varje ark är av konsekvent hög kvalitet. Papperet är dessutom syrafritt och pH-neutralt, vilket innebär att det inte gulner över tid och bevarar konstverkens färger och kvalitet för framtida generationer.

Sammanfattningsvis är Arches Akvarellblock Rough 300g 20x20cm ett premiumval för professionella konstnärer och seriösa hobbyister som söker ett pålitligt och högpresterande akvarellpapper som kan lyfta deras konstnärliga uttryck till nästa nivå.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock Rough 300g 20x20cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *