Arches Akvarellblock Rough 300g 18x26cm

Beställ nu!

kr498.00

Arches Akvarellblock Rough 300g 18x26cm är ett högkvalitativt akvarellpapper med grov textur. Pappret väger 300 gram per kvadratmeter och har måtten 18×26 centimeter.

Artikelnr: 10623500894659580 Kategori:

Arches Akvarellblock Rough 300g 18x26cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger papperet en naturlig styrka och förmåga att motstå upprepade tvättar och skrapningar utan att nöta eller pillas upp. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är papperet tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för akvarellmålare som föredrar en tung bas för sina konstverk.

Papperets yta är av typen ”Rough”, vilket innebär att det har en mycket texturerad yta. Denna grova textur är särskilt uppskattad av konstnärer som vill uppnå en mängd olika effekter och djup i sina målningar. Den oregelbundna ytan är utmärkt för att fånga ljus och skugga, vilket ger en extra dimension till akvarellmålningar.

Arches Akvarellblock är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att papperet håller sig platt när det blir vått och minskar risken för att papperet vågor eller böjer sig. Detta är en viktig egenskap för akvarellkonstnärer, eftersom det tillåter dem att arbeta med våta tekniker utan att oroa sig för att papperet förändras i form.

Blocket innehåller 20 ark och mäter 18×26 cm, vilket är en praktisk storlek för både studiobruk och för konstnärer på språng. Det är också syrafritt, vilket innebär att det inte gulner över tid och bibehåller färgernas renhet och ljusstyrka.

Arches är ett välrenommerat märke inom konstnärskretsar, och deras akvarellpapper är tillverkat i Frankrike med traditionella metoder som har använts sedan 1492. Detta garanterar en konsekvent kvalitet och prestanda som professionella konstnärer litar på för sina konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock Rough 300g 18x26cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *