Arches Akvarellblock Rough 300g 10x25cm

Beställ nu!

kr415.00

Arches Akvarellblock Rough 300g 10x25cm är ett högkvalitativt akvarellpapper med grov textur. Papperet väger 300 gram per kvadratmeter och blocket innehåller ark i storleken 10×25 centimeter.

Artikelnr: 10623500026312185 Kategori:

Arches Akvarellblock Rough 300g 10x25cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och förmåga att bevara akvarellfärgernas lyster. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger pappret en naturlig och robust känsla samt en förmåga att motstå upprepade tvättar och skrapningar utan att nöta eller pillas upp.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret av tjockare kvalitet, vilket gör det idealiskt för professionella konstnärer och seriösa hobbyanvändare som kräver ett papper som kan hantera tunga lager av färg och vatten. Rough-texturen på pappret ger en distinkt kornig yta som är perfekt för att skapa intressanta texturer och djup i akvarellmålningar.

Blocket innehåller ark som mäter 10×25 cm, en storlek som är lämplig för mindre konstverk, studier eller resejournaler. Arken är limmade på alla fyra sidor, vilket säkerställer att pappret håller sig platt när det blir vått och minskar risken för vågning eller buckling. När målningen är torr kan arket enkelt avlägsnas från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

Arches Akvarellblock är syrafritt, vilket innebär att det inte gulner över tid och bibehåller färgernas renhet och klarhet. Detta gör det till ett utmärkt val för konstverk som är avsedda att hålla i generationer.

Sammanfattningsvis är Arches Akvarellblock Rough 300g 10x25cm ett premiumval för konstnärer som söker ett pålitligt och hållbart akvarellpapper med en traditionell grov textur, som uppmuntrar till kreativitet och ger professionella resultat.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock Rough 300g 10x25cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *