Arches Akvarellblock HP 300gx36cm

Beställ nu!

kr899.00

Arches Akvarellblock HP 300g är ett högkvalitativt akvarellpapper med hot pressed (HP) yta, vilket innebär att det är slätt och fintexturerat. Blocket innehåller 36 centimeter breda ark som väger 300 gram per kvadratmeter, lämpliga för akvarellmålning.

Artikelnr: 10623501406600137 Kategori:

Arches Akvarellblock HP (Hot Pressed) 300g/m² 36cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger pappret en stark och naturlig känsla samt en förmåga att motstå upprepade tvättar och skrapningar utan att nöta eller pillas upp.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för professionella konstnärer som kräver ett papper som kan hantera tunga lager av färg och vatten. HP i produktnamnet står för Hot Pressed, vilket innebär att pappret har pressats med värme för att skapa en mycket slät yta. Denna släta yta är perfekt för detaljerade arbeten och tekniker som kräver precision, såsom fina penseldrag och skarpa linjer.

Arches Akvarellblock är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bibehåller färgernas lyster och klarhet. Det är också buffrat för att motstå mögel, vilket gör det till ett hållbart val för konstverk som ska bevaras under lång tid.

Blocket innehåller 20 ark som är limmade på alla fyra sidor. Detta håller pappret platt medan du målar och gör det enkelt att ta bort det färdiga konstverket utan att skada pappret. Med en storlek på 36 cm är blocket tillräckligt stort för att ge utrymme för många olika typer av akvarellprojekt, från landskap till porträtt.

Arches Akvarellblock är välrenommerat bland konstnärer världen över och är ofta valet för professionella på grund av dess höga kvalitet och pålitlighet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock HP 300gx36cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *