Arches Akvarellblock HP 300g A5

Beställ nu!

kr169.00

Arches Akvarellblock HP 300g A5 är ett högkvalitativt akvarellpapper med hot pressed (HP) yta, vilket innebär att det är slätt och fint. Papperet väger 300 gram per kvadratmeter och har storleken A5.

Artikelnr: 10623501835151077 Kategori:

Arches Akvarellblock HP (Hot Pressed) 300g A5 är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin exceptionella kvalitet och hållbarhet. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger pappret en stark och naturlig känsla samt en förmåga att motstå upprepade tvättar och skrapningar utan att nöta eller pillas upp.

Pappret i Arches Akvarellblock har en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett relativt tjockt och robust papper som kan hantera tunga lager av färg och vatten utan att böja sig eller bli vågigt. A5-storleken på blocket (14,8 x 21 cm) gör det till ett praktiskt och hanterbart format för akvarellmålare som föredrar att arbeta i mindre skala eller som behöver ett bärbar block för målning på resande fot.

HP (Hot Pressed) refererar till papprets yta, som är slät och pressad vid höga temperaturer. Denna släta yta är idealisk för detaljerade arbeten och tekniker som kräver precision, såsom fina linjer och skarpa konturer. Den släta ytan är också fördelaktig för konstnärer som kombinerar akvarell med andra medier som bläck eller blyerts.

Arches Akvarellblock är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bibehåller färgernas lyster och klarhet. Det är också buffrat för att motstå mögel, vilket bidrar till dess långvariga hållbarhet.

Blocket är limmat på alla fyra sidor, vilket hjälper till att hålla pappret spänt medan du målar och minskar risken för att pappret vågar sig. När målningen är torr kan du enkelt ta bort det översta arket från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

Sammanfattningsvis är Arches Akvarellblock HP 300g A5 ett premiumval för professionella konstnärer och seriösa hobbyister som söker ett pålitligt och högpresterande papper för sina akvarellprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock HP 300g A5”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *