Rea!

Arches Akvarellblock HP 300g A3

Beställ nu!

kr460.00

Arches Akvarellblock HP 300g A3 är ett högkvalitativt akvarellpapper med hot pressed (HP) yta, vilket innebär att det är slätt och fint. Pappret väger 300 gram per kvadratmeter och har storleken A3.

Artikelnr: 10623501520675832 Kategori:

Arches Akvarellblock HP (Hot Pressed) 300g A3 är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin exceptionella hållbarhet och förmåga att behålla färgernas lyster. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en stark och absorberande yta som är idealisk för akvarellmålning.

Pappret har en fin, jämn yta som kännetecknas av den hot pressed-tekniken, vilket innebär att pappret pressas med värme för att skapa en slät yta som är särskilt lämplig för detaljerade arbeten och tekniker som kräver precision. Den släta ytan är också fördelaktig för konstnärer som använder fina penslar eller kombinerar akvarell med andra medier som bläck eller blyerts.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör att det kan hantera tunga lager av färg utan att bukta eller krulla sig. Detta är särskilt viktigt för akvarellkonstnärer som arbetar med våta-i-våta tekniker eller som applicerar flera lager färg.

A3-storleken på blocket (29,7 x 42 cm) ger en generös arbetsyta som är lämplig för en mängd olika projekt, från små detaljerade illustrationer till större kompositioner. Blocket innehåller flera ark som är limmade längs ena kanten, vilket gör det enkelt att riva av ett ark när det är dags att börja på en ny målning eller för att presentera det färdiga arbetet.

Arches Akvarellblock är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bevarar konstverkets originalfärger. Det är också motståndskraftigt mot mögel, vilket är en viktig egenskap för konstverk som ska bevaras under lång tid.

Sammanfattningsvis är Arches Akvarellblock HP 300g A3 ett premiumval för professionella konstnärer och seriösa hobbyister som söker ett pålitligt och högpresterande papper för sina akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock HP 300g A3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *