Rea!

Arches Akvarellblock HP 300g 18x26cm

Beställ nu!

kr398.00

Arches Akvarellblock HP 300g 18x26cm är ett högkvalitativt akvarellpapper med hot pressed (slät) yta. Papperet väger 300 gram per kvadratmeter och blocket innehåller ark i storleken 18 x 26 centimeter.

Artikelnr: 10623500991218207 Kategori:

Arches Akvarellblock HP (Hot Pressed) 300g 18x26cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger papperet en naturlig styrka och förmåga att motstå upprepade tvättar och skrapningar utan att nöta eller pillas upp. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är papperet tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för professionella konstnärer och seriösa hobbyanvändare.

Papperet i Arches Akvarellblock har en hot pressed yta, vilket innebär att det är pressat med värme för att skapa en mycket slät yta. Denna släta yta är perfekt för detaljerade arbeten och tekniker som kräver precision, såsom fina linjer och skarpa konturer. Den släta ytan är också idealisk för konstnärer som föredrar att arbeta med tunna lager av färg och för de som använder tekniker som pennteckning eller bläck tillsammans med akvarell.

Blocket innehåller 20 ark som är limmade på alla fyra sidor. Detta håller papperet spänt och förhindrar att det bucklar sig när det blir vått, vilket är en vanlig utmaning med akvarellmålning. När målningen är torr kan arket enkelt avlägsnas från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

Arches Akvarellblock är syrafritt och buffrat, vilket innebär att det inte kommer att gulna eller försämras över tid. Detta gör det till ett utmärkt val för konstverk som är avsedda att hålla i generationer. Papperet är också behandlat med en naturlig gelatinlimning som ger utmärkt färgupptagning och gör att färgerna behåller sin lyster och djup.

Sammanfattningsvis är Arches Akvarellblock HP 300g 18x26cm ett premiumval för konstnärer som söker ett pålitligt och hållbart papper som ger en exceptionell målningsupplevelse med en slät yta som är lämplig för en mängd olika tekniker och medier.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock HP 300g 18x26cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *