Arches Akvarellblock HP 300g 10x25cm

Beställ nu!

kr415.00

Arches Akvarellblock HP 300g 10x25cm är ett högkvalitativt akvarellpapper med hot pressed (slät) yta. Papperet väger 300 gram per kvadratmeter och blocket innehåller ark i storleken 10×25 centimeter.

Artikelnr: 10623502122826525 Kategori:

Arches Akvarellblock HP (Hot Pressed) 300g 10x25cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och förmåga att behålla färgernas lyster. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger pappret en naturlig och robust känsla samt en förmåga att motstå upprepade tvättar och korrigeringar utan att nöta.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret av tjockare kvalitet, vilket gör det idealiskt för akvarellmålare som föredrar ett stadigt och absorberande underlag. HP i produktnamnet står för Hot Pressed, vilket innebär att pappret har pressats med värme för att skapa en slät och jämn yta. Denna släta yta är särskilt uppskattad av konstnärer som arbetar med detaljerade illustrationer och fina linjer, samt för tekniker som kräver precision.

Blocket innehåller 10x25cm ark, vilket är en praktisk storlek för mindre konstverk, studier eller för att ta med på resor. Arken är limmade på ena kortsidan, vilket gör det enkelt att bläddra mellan sidorna och att riva av ett ark när det är dags att presentera eller rama in verket.

Arches Akvarellblock är syrafritt, vilket bidrar till att bevara konstverkens originalfärger över tid och förhindrar gulfärgning. Detta gör pappret till ett utmärkt val för professionella konstnärer och seriösa hobbyutövare som vill att deras verk ska hålla över tid.

Sammanfattningsvis är Arches Akvarellblock HP 300g 10x25cm ett premiumval för akvarellmålare som söker ett papper av högsta kvalitet med en slät yta, utmärkt hållbarhet och en storlek som är lätt att hantera och transportera.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock HP 300g 10x25cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *