Rea!

Arches Akvarellblock CP 300g A3

Beställ nu!

kr460.00

Arches Akvarellblock CP 300g A3 är ett högkvalitativt akvarellpapper med kallpressad yta. Pappret väger 300 gram per kvadratmeter och har storleken A3.

Artikelnr: 10623501792166023 Kategori:

Arches Akvarellblock CP (Cold Pressed) 300g A3 är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och förmåga att bevara akvarellfärgernas lyster. Detta akvarellblock i A3-storlek (29,7 x 42 cm) består av 100% bomull, vilket ger pappret en naturlig och robust känsla samt en förmåga att motstå upprepade tvättar och skrapningar utan att nöta ner eller pillas upp.

Pappret har en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett tjockt och tungt papper som kan hantera stora mängder vatten utan att böja sig eller bli vågigt. Cold Pressed-beteckningen innebär att papprets yta har en lätt textur, vilket är idealiskt för akvarellmålare som föredrar en viss grad av tand för att skapa intressanta texturer och nyanser i sitt arbete.

Arches Akvarellblock är tillverkat med en cylinderformig mölla, vilket ger pappret dess unika känsla och struktur. Kanterna på blocket är dessutom råa, vilket ger en vacker och traditionell finish till varje ark. Pappret är syrafritt och buffrat, vilket innebär att det inte kommer att gulna eller försämras över tid, vilket säkerställer att dina konstverk bevaras i många år framöver.

Blocket innehåller flera ark som är limmade längs ena kanten, vilket gör det enkelt att ta bort enskilda ark utan att skada de övriga. Detta gör det också möjligt för konstnären att måla direkt på blocket utan att behöva spänna upp pappret på en separat yta.

Arches Akvarellblock CP 300g A3 är ett utmärkt val för professionella konstnärer och seriösa hobbyister som söker ett papper av högsta kvalitet för sina akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock CP 300g A3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *