Arches Akvarellblock CP 300g 36x51cm

Beställ nu!

kr1,499.00

Arches Akvarellblock CP 300g 36x51cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är kallpressat och väger 300 gram per kvadratmeter. Papperets storlek är 36×51 centimeter och det är väl lämpat för akvarellmålning.

Artikelnr: 10623500924051481 Kategori:

Arches Akvarellblock CP (Cold Pressed) 300g 36x51cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger pappret en naturlig styrka och förmåga att motstå upprepade tvättar och skrapningar utan att nöta eller pillas upp. Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för akvarellmålare som föredrar att arbeta med tunga lager och intensiva färgmättningar.

Papprets yta är kallpressad (CP), vilket innebär att den har en lätt texturerad yta som är mellan grov och slät. Denna textur är mycket uppskattad av konstnärer eftersom den tillåter både fina detaljer och mjuka färgövergångar. Den kallpressade ytan är också utmärkt för olika tekniker som vått-i-vått, torrborstning och lyftning.

Arches Akvarellblock är syrafritt, vilket innebär att det inte gulner över tid och bibehåller färgernas renhet och ljusstyrka. Detta är särskilt viktigt för konstverk som är avsedda att hålla länge. Pappret är också buffrat med en alkalisk reserv som skyddar mot försurning från luften eller andra externa källor.

Blocket innehåller 20 ark som är limmade på alla fyra sidor. Detta hjälper till att hålla pappret spänt medan du målar och minskar behovet av att sträcka pappret för att förhindra vågning eller buckling när det blir vått. När målningen är torr kan arket enkelt avlägsnas från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

Storleken på 36x51cm är generös och tillåter konstnärer att arbeta på medelstora till stora projekt, vilket gör det möjligt att skapa både detaljerade illustrationer och breda, svepande landskap.

Sammanfattningsvis är Arches Akvarellblock CP 300g 36x51cm ett premiumval för professionella konstnärer och seriösa hobbyister som söker ett pålitligt och högpresterande akvarellpapper som kan hantera en mängd olika tekniker och stilar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock CP 300g 36x51cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *