Rea!

Arches Akvarellblock CP 300g 20x20cm

Beställ nu!

kr420.00

Arches Akvarellblock CP 300g 20x20cm är ett högkvalitativt akvarellpapper med kallpressad yta. Papperet väger 300 gram per kvadratmeter och har måtten 20×20 centimeter.

Artikelnr: 10623501633013813 Kategori:

Arches Akvarellblock CP (Cold Pressed) 300g 20x20cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger pappret en stark och stabil grund som kan hantera tunga tvättar och olika akvarelltekniker utan att pillas eller böjas.

Pappret har en medium grov yta, känd som kallpressad eller CP, vilket är idealiskt för en mängd olika akvarellstilar och tekniker. Den kallpressade ytan är lätt texturerad, vilket ger konstnären möjlighet att uppnå fina detaljer samt att utnyttja papprets textur för att skapa intressanta effekter.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter (gsm) är detta akvarellpapper tillräckligt tjockt för att förhindra genomblödning och vågning, även när det utsätts för stora mängder vatten. Detta gör det möjligt för konstnärer att arbeta med våta-i-våta tekniker utan att oroa sig för att pappret ska förlora sin form.

Arches Akvarellblock är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att pappret ligger platt medan du målar och minskar behovet av att sträcka pappret innan användning. När målningen är torr kan det enskilda bladet enkelt avlägsnas från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

Blocket innehåller 20 ark av det fina akvarellpappret, vilket ger konstnären gott om material för att utforska och skapa. Med sina dimensioner på 20×20 cm är blocket perfekt för små till medelstora verk och är lätt att ta med sig för konstnärer på språng.

Arches är ett välrenommerat märke inom konstnärskretsar, och deras akvarellpapper är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid. Detta säkerställer att konstverken bevarar sin ursprungliga färg och kvalitet under lång tid.

Sammanfattningsvis är Arches Akvarellblock CP 300g 20x20cm ett utmärkt val för professionella konstnärer och seriösa hobbyister som söker ett pålitligt och högkvalitativt papper för sina akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock CP 300g 20x20cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *