Arches Akvarellblock CP 300g 15x30cm

Beställ nu!

kr445.00

Arches Akvarellblock CP 300g 15x30cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är kallpressat och väger 300 gram per kvadratmeter. Blocket innehåller papper i storleken 15×30 centimeter, lämpligt för akvarellmålning.

Artikelnr: 10623500478745644 Kategori:

Arches Akvarellblock CP (Cold Pressed) 300g 15x30cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger papperet en stark och stabil grund som kan hantera tunga tvättar och olika akvarelltekniker utan att pillas eller böjas.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är papperet tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för professionella konstnärer och seriösa hobbyister. Den kalla pressade ytan har en måttligt grov textur som är perfekt för att skapa detaljerade arbeten och för att fånga subtila nyanser av färg och ljus.

Arches Akvarellblock CP 300g 15x30cm kommer i en praktisk storlek på 15×30 centimeter, vilket gör det lätt att hantera och perfekt för mindre konstverk, studier eller skisser på språng. Blocket innehåller flera ark som är limmade på ena kortsidan, vilket gör det enkelt att riva av ett ark när det är dags att börja på en ny målning, samtidigt som resten av blocket hålls intakt och skyddat.

Papperet är syrafritt och buffrat, vilket innebär att det inte kommer att gulna eller försämras över tid. Detta säkerställer att dina konstverk bevaras i bästa möjliga skick. Arches är känt för att tillverka några av de finaste akvarellpapperen på marknaden, och deras papper används av professionella konstnärer över hela världen.

Sammanfattningsvis är Arches Akvarellblock CP 300g 15x30cm ett premiumval för alla som tar sitt akvarellmåleri på allvar och vill ha ett papper som kan matcha deras ambitioner och tekniker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock CP 300g 15x30cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *