Rea!

Arches Akvarellblock CP 300g 10x25cm

Beställ nu!

kr332.00

Arches Akvarellblock CP 300g 10x25cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är kallpressat och väger 300 gram per kvadratmeter. Blocket innehåller papper i storleken 10×25 centimeter, lämpligt för akvarellmålning.

Artikelnr: 10623500452692902 Kategori:

Arches Akvarellblock CP (Cold Pressed) 300g 10x25cm är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna hållbarhet och prestanda. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger pappret en stark och stabil grund som kan hantera tunga tvättar och olika akvarelltekniker utan att pillas eller böjas.

Med en vikt på 300 gram per kvadratmeter är pappret tjockt och robust, vilket gör det idealiskt för professionella konstnärer och seriösa hobbyister. Den kalla pressade ytan har en måttligt grov textur som är perfekt för att skapa detaljerade arbeten och för att fånga subtila nyanser av färg och ljus.

Arches Akvarellblock CP kommer i en praktisk storlek på 10x25cm, vilket gör det lätt att ta med sig för målning på plats eller för mindre projekt. Blocket innehåller flera ark som är limmade på ena kanten, vilket gör det enkelt att riva av ett ark när det är dags att börja på en ny målning, samtidigt som resten av blocket hålls intakt och skyddat.

Pappret är syrafritt och buffrat, vilket innebär att det inte gulner över tid och bevarar konstverkens färger och kvalitet. Det är också motståndskraftigt mot mögel, vilket är viktigt för långvarig bevarande av konstverken.

Arches är ett välrenommerat märke inom konstnärsmaterial, och deras akvarellpapper är känt för att vara av högsta kvalitet. Detta akvarellblock är inget undantag och är ett utmärkt val för konstnärer som söker ett pålitligt och hållbart papper för sina akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Arches Akvarellblock CP 300g 10x25cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *