Rea!

Amsterdam Pensel 600/22

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr159.00.Det nuvarande priset är: kr103.00.

Amsterdam Pensel 600/22 är en pensel avsedd för konstnärligt bruk, ofta för att måla med akrylfärger. Den har en platt form och syntetiska borst som är lämpliga för både tunna linjer och breda penseldrag.

Artikelnr: 10623501757681143

Amsterdam Pensel 600/22 är en högkvalitativ, platt pensel designad för konstnärer som arbetar med akrylfärger. Penseln är en del av Amsterdams serie 600, vilket indikerar att den är avsedd för professionellt bruk och tillverkad för att hålla hög standard.

Penselns storlek, 22, refererar till bredden på penselhuvudet som mäts i millimeter. Detta gör den till en medelstor pensel som är lämplig för en rad olika målningstekniker, från breda penseldrag till mer detaljerade arbeten.

Penselhåren är av syntetiskt material, vilket är slitstarkt och har en god förmåga att behålla sin form även efter många användningar. Syntetfibrerna är också mindre benägna att suga åt sig vatten, vilket gör dem idealiska för akrylfärg som är vattenbaserad. De ger en jämn och smidig applicering av färgen och är lätta att rengöra.

Skaftet på Amsterdam Pensel 600/22 är långt och ergonomiskt utformat för att ge en bra balans och komfort under målningen. Det är tillverkat av trä och har en lackerad yta för att skydda mot färg och lösningsmedel, vilket förlänger penselns livslängd.

Ferrulen – metallringen som håller fast penselhåren vid skaftet – är av rostfritt stål för att motstå korrosion och säkerställa att håren inte lossnar.

Amsterdam Pensel 600/22 är en mångsidig och pålitlig pensel som passar både amatörer och professionella konstnärer som söker en pensel som kan leverera precision och hålla för långvarig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Amsterdam Pensel 600/22”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *